بهگزارش روابطعمومی استانداری چهارمحال و بختیاری؛ محمدکاظم منزوی روز پنجشنبه با اعلام این خبر تأکید کرد: همچنین ۶ واحد راکد شناسایی شده در چهارمحال و بختیاری تعیینتکلیف شد.
وی با اشاره به شناسایی حدود ۹۰ واحد راکد در چهارمحال و بختیاری در سال ۱۴۰۱ افزود: کاهش شمار واحدهای راکد در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر تلاش استان مبنی بر پیشگیری از راکد شدن واحدهای صنعتی، معدنی، گردشگری و کشاورزی است.
منزوی تصری کرد: براساس بررسیهای به عمل آمده تاکنون ۲۸ واحد راکد با قابلیت احیا در بخشهای مختلف چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است.
وی یادآور شد: همچنین ۶۰ واحد راکد چهارمحال و بختیاری که قابلیت احیا ندارد و نیازمند تعیینتکلیف و تغییر خط بوده، شناسایی شده و برای فعالسازی این واحدها جلب و جذب سرمایهگذار جدید الزامی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: تعداد واحدهای صنعتی استان در درون و بیرون شهرکهای صنعتی را یکهزار و ۱۴۳ واحد با ۲۳ هزار و ۶۹۰ نفر اشتغال، ۱۰۰ واحد صنایع تبدیلی کشاورزی با ۱۰ هزار نفر اشتغال، سه هزار واحد تولیدی کشاورزی شامل گاوداری و مرغداری در بیرون از شهرکهای صنعتی، دو هزار و ۹۴۰ واحد گردشگری و صنایعدستی با سه هزار و ۵۶۰ نفر اشتغال است.
منزوی گفت: از مجموع واحدهای فعال در چهارمحال و بختیاری ۱۵۳ واحد زیر ۵۰ درصد در بخش صنعت، ۷۰ واحد در بخش کشاورزی، دو واحد در بخش صنایعدستی و گردشگری زیر ۵۰ درصد، همچنین ۸۹ واحد در بخش صنعت، ۱۸ واحد در بخش کشاورزی و چهار واحد در بخش گردشگری با ۵۰ تا ۸۰ درصد ظرفیت خود در استان فعال هستند.
نظر شما